Feyenoord-talent Hansson op weg naar Hannover 96

Reacties

Emil Hansson gaat Feyenoord verlaten. De 21-jarige aanvaller staat volgens Duitse media op het punt om een contract te tekenen bij Hannover 96.

Feyenoord-talent Hansson op weg naar Hannover 96

Feyenoord nam Hansson in de zomer van 2015 over van het Noorse Brann Bergen. De rechtspoot werd met hoge verwachtingen binnengehaald, maar tot een doorbraak in Rotterdam-Zuid kwam het nooit. In de vier jaar na zijn komst kwam hij in totaal tot vier officiële optredens voor Feyenoord.

Afgelopen seizoen verhuurden de Rotterdamers Hansson aan RKC Waalwijk, waar hij wél indruk maakte. Met twaalf goals en elf assists speelde hij een cruciale rol in de verrassende promotie van de Waalwijkers naar de Eredivisie. RKC wilde hem ook dit seizoen graag naar Brabant halen, maar de keuze van Hansson is gevallen op Hannover.

Die club degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga en bouwt nu aan een elftal om zo snel mogelijk weer terug te keren op het hoogste niveau. Hansson is maandag gesignaleerd bij Hannover en zou zijn medische keuring al achter de rug hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.