Feyenoord stelt Elia teleur: 'Het is niet haalbaar'

Reacties

Eljero Elia keert deze zomer niet terug bij Feyenoord. Dat heeft technisch directeur Sjaak Troost zondag laten weten op de Open Dag.

Feyenoord stelt Elia teleur: 'Het is niet haalbaar'

Elia gaf in november in een uitgebreid interview met VI aan dat hij deze zomer graag zou terugkeren naar De Kuip. Daar beleefde hij tussen 2015 en 2017 een zeer succesvolle periode met onder meer het behalen van het landskampioenschap en de KNVB-beker. De inmiddels 32-jarige aanvaller wakkerde de geruchten zaterdag nog wat verder aan met een mysterieuze Instagram-post.

Troost erkent zondag dat er contact is geweest met het management van Elia. 'Zijn zaakwaarnemer heeft mij gebeld met de vraag: Is het bespreekbaar?', vertelt de technisch directeur van Feyenoord aan FOX Sports. 'Hoewel we een ongelooflijk mooie tijd hebben gehad samen, zijn wij op die op die positie vanuit de jeugd voldoende bezet', laat Troost weten.

Elia heeft bij Istanbul Basaksehir nog een doorlopend contract tot medio 2020. 'We hebben hem op een vriendelijke manier laten weten dat het niet haalbaar is. Met daarbij wel de opmerking dat hij hopelijk zijn hart voor Feyenoord niet verliest', aldus Troost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.