Feyenoord stalt talentvolle Noor een jaar bij RKC

Reacties

Emil Hansson verdedigt het komende seizoen de clubkleuren van RKC. De Waalwijkers huren de aanvallende middenvelder van Feyenoord.

Feyenoord stalt talentvolle Noor een jaar bij RKC

De twintigjarige Hansson wordt door Feyenoord gezien als een groot talent. Omdat de concurrentie op het middenveld groot is in Rotterdam, werd besloten dat een verhuur voor komend seizoen de beste optie zou zijn. RKC trekt nu aan het langste eind.

'Emil is een zeer talentvolle speler die als aanvallende middenvelder kan spelen maar ook op de flanken uit de voeten kan. Vanwege de stevige concurrentie bij Feyenoord 1 had Emil weinig uitzicht op speeltijd, maar ik ben er van overtuigd dat hij voor ons een absolute meerwaarde gaat zijn. We zijn blij dat hij gekozen heeft voor RKC Waalwijk en zich bij ons verder wil ontwikkelen', reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite van RKC.

Feyenoord nam Hansson medio 2015 over van SK Brann. De Noorse jeugdinternational maakte in 2017 zijn debuut in het eerste elftal van de Rotterdammers. Hansson gaat bij RKC werken onder trainer Fred Grim, die eerder deze week werd aangesteld bij de Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.