Feyenoord sleutelt verder aan defensie met komst Ié

Reacties

Feyenoord staat op het punt om de komst van Edgar Miguel Ié af te ronden. De verdediger is al in Rotterdam om de laatste details van de transfer in orde te maken.

Feyenoord sleutelt verder aan defensie met komst Ié

De 25-jarige Ié is geboren in Guinee-Bissau, maar heeft de Portugese voetbalnationaliteit en kwam ook één keer uit voor de nationale ploeg. Feyenoord gaat hem dit seizoen huren van Trabzonspor. Managementsbureau Wasserman behartigt de belangen van Ié, die behalve als centrale verdediger ook als rechtsback uit de voeten kan.

Vorig seizoen stond Ié, die zijn opleiding genoot bij Barcelona, nog onder contract bij Lille in Frankrijk. Die club verhuurde hem de tweede seizoenshelft aan FC Nantes, maar dat werd geen onverdeeld succes. Trabzonspor lijfde hem deze zomer transfervrij in, maar is desondanks bereid om Ié alweer te verhuren.

Met de komst van Ié sleutelt Feyenoord verder aan de verdediging, die in de eerste weken van het seizoen regelmatig in de problemen kwam. Om die reden werden daarom eerder al Rick Karsdorp (AS Roma, gehuurd) en George Johnston (Liverpool) naar De Kuip gehaald. Feyenoord is daarnaast nog op zoek naar een extra spits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.