Feyenoord schorst jeugdspeler Summerville na incident

Reacties

Feyenoord heeft Crysencio Summerville disciplinair geschorst na de vechtpartij met teamgenoot Mats Knoester. Na zijn schorsing, die tot 1 januari 2019 loopt, wordt de zeventienjarige jeugdspeler verhuurd. Summerville heeft de straffen inmiddels geaccepteerd. 

Feyenoord schorst jeugdspeler Summerville na incident

Een week geleden kwam het op de training tot een aanvaring tussen Summerville en Knoester. Na afloop escaleerde de situatie totaal met een handgemeen in de kleedkamer waarbij ook een familielid van Summerville was betrokken.

Summerville werd door Feyenoord geschorst en de club kwam maandag met een definitieve strafmaat. De aanvaller komt dit seizoen niet meer in actie voor de Rotterdammers, hij wordt na zijn schorsing voor de rest van het seizoen verhuurd aan een nog niet genoemde club.

Daarnaast krijgt Summerville extra mentale begeleiding en krijgt hij de maximale boete opgelegd die volgens zijn contract mogelijk is. Ook volgt een nader te bepalen taakstraf. De jeugdinternational zal nogmaals zijn excuses maken aan Knoester, zijn familie en de complete spelersgroep van Feyenoords hoogste jeugdelftal. De vechtpartij in de kleedkamer zorgde voor een grote schok op Varkenoord.  

Op Instagram plaatste Summerville een verontschuldiging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.