Feyenoord put hoop uit uitgebreid medisch onderzoek Timber

Reacties

In navolging van Gernot Trauner heeft ook Quinten Timber een blessure opgelopen bij Feyenoord. De middenvelder hield een blessure aan een middenvoetsbeentje over aan de oefenwedstrijd tegen FC Emmen van woensdag en staat 'de komende tijd' aan de kant, meldt zijn club.

Feyenoord put hoop uit uitgebreid medisch onderzoek Timber
© Pro Shots

De precieze duur van de absentie is nog onduidelijk. 'De aard van de blessure maakt het op dit moment lastig exact aan te geven wanneer Timber terug kan worden verwacht', meldt de club. Er werd meteen al gevreesd voor een lange absentie, maar: 'Na uitgebreid medisch onderzoek blijkt dat er een kans bestaat dat hij mogelijk eerder weer inzetbaar is.' Daar verwacht Feyenoord in de komende weken meer duidelijkheid over.

Feyenoord zinspeelde al op de komst van een nieuwe middenvelder en door de blessure van Timber is de noodzaak groter geworden. Timber had dit seizoen een basisplaats in alle wedstrijden van Feyenoord in de competitie én de Europa League. Feyenoord hervat de competitie volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.