Feyenoord op Rapport: het o zo solide duo blinkt uit

Reacties

Feyenoord is uitstekend begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Wie blonken uit bij de overwinning tegen Celtic? Bekijk hier de rapportcijfers na de eerste Europese avond van het seizoen in De Kuip.

Feyenoord op Rapport: het o zo solide duo blinkt uit
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

Calvin Stengs opende in de extra tijd van de eerste helft de score uit een vrije trap en de ingevallen Alireza Jahanbakhsh zorgde in de 76ste minuut voor de 2-0. In de tweede helft liet Feyenoord kansen op meer liggen na twee rode kaarten voor Celtic, maar wat ook opviel was hoe weinig het team van Arne Slot had weggegeven toen de Schotten nog met elf man stonden.

Centrumverdedigers Gernot Trauner en David Hancko verdienen daar credits voor. Zij hebben allebei een 8 gekregen. Vleugelverdedigers Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman scoren ook hoog met een 7,5, net als Calvin Stengs.

Het laagste cijfer is de 6 voor Luka Ivanusec, die zijn eerste Europese wedstrijd voor Feyenoord niet schadevrij doorkwam. De Kroaat viel in de slotfase uit met een ogenschijnlijk zware enkelblessure.

Speler Cijfer
Timon Wellenreuther 7
Lutsharel Geertruida 7,5
Gernot Trauner 8
David Hancko 8
Quilindschy Hartman 7,5
Mats Wieffer 7
Calvin Stengs 7,5
Quinten Timber 6,5
(73. Ramiz Zerrouki) -
Igor Paixão 6,5
(67. Alireza Jahanbakhsh) -
Yankuba Minteh 7
(67. Ondrej Lingr) -
Luka Ivanusec 6
(89. Leo Sauer) -
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.