Feyenoord oefent in De Kuip tegen Atlético Madrid

Reacties

Feyenoord heeft een schitterende tegenstander gestrikt voor de traditionele openingswedstrijd richting het begin van het Eredivisie-seizoen. In De Kuip is Atlético Madrid de tegenstander op 8 augustus. Er zijn fans welkom voor dit duel, twee derde van de capaciteit van Feyenoords thuishaven mag benut worden.

Feyenoord oefent in De Kuip tegen Atlético Madrid
© Pro Shots

Atlético Madrid werd vorig seizoen kampioen van Spanje en won in het verleden driemaal de Europa League. De club onder leiding van trainer Diego Simeone herbergt diverse wereldsterren, als Jan Oblak, Saúl Ñíguez, João Félix en natuurlijk Luis Suárez. Mogelijk verschijnen zij aan de aftrap, die om 17.00 uur wordt verricht in het stadion van Feyenoord.

Voor beide ploegen zal het de laatste krachtmeting worden voor de start van het seizoen in de nationale competitie. Feyenoord treft op 15 augustus Willem II in de Eredivisie, op diezelfde dag speelt Atlético Madrid in La Liga tegen Celta de Vigo.

Feyenoord heeft natuurlijk al wel in officieel verband gespeeld dit seizoen. Vorige week donderdag was FC Drita de eerste Europese tegenstander in de Conference League, in Kosovo bleven de Rotterdammers steken op 0-0. Komende donderdag wordt de returnwedstrijd in De Kuip gespeeld. Feyenoord oefent na die wedstrijd tegen FC Drita ook nog tegen ADO Den Haag, op 1 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.