Feyenoord neemt afstand van uitlatingen Kuijt in biografie

Reacties

Dirk Kuijt presenteert vandaag zijn biografie en die doet direct het nodige stof opwaaien. Feyenoord neemt afstand van de nodige uitspraken van de oud-speler.

Feyenoord neemt afstand van uitlatingen Kuijt in biografie

Kuijt focust zich in zijn biografie op zijn tweede periode bij Feyenoord. Daar doet hij uit de doeken dat hij in zijn laatste seizoen een erg moeizame relatie had met Giovanni van Bronckhorst. De Katwijker zegt bovendien dat hij het onbegrijpelijk vond dat Van Bronckhorst hem soms passeerde.

Daarnaast gaat Kuijt in op de situatie die hij aantrof toen hij terugkeerde in De Kuip. Het was volgens hem net 'een speeltuin'. De vele kritiek van Kuijt, die vanaf volgend seizoen trainer is van de Onder-19 van Feyenoord, op de club, de trainer en de selectie zorgt nog voor het boek in de winkels ligt al voor veel commotie.

Een woordvoerder van Feyenoord voelt zich dan ook genoodzaakt om te reageren op de ontstane ophef. 'Het boek is opgetekend uit het perspectief van Dirk Kuijt. Het is zijn verhaal en het zijn vooral zijn herinneringen. Dat is iets anders dan dat het werkelijk allemaal zo gegaan is.'

'Velen die er bij waren, onder wie de technisch directeur en de hoofdtrainer, herkennen zich nadrukkelijk niet in hoe sommige zaken volgens hem zijn verlopen. We gaan er verder niet op in. Dat willen we niet. Wij koesteren vooral dat we samen kampioen zijn geworden', besluit hij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.