Feyenoord neemt afscheid en houdt deur voor trio nog open

Reacties

Feyenoord is woensdag nog één keer samengekomen om het seizoen af te sluiten. De selectie van de trotse landskampioen nam op trainingscomplex 1908 afscheid van elkaar. Voor een drietal was het mogelijk een voorlopig afscheid.

Feyenoord neemt afscheid en houdt deur voor trio nog open
© Pro Shots

De Rotterdammers melden via de officiële kanalen dat Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Tein Troost, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański afscheid namen van de rest van de werknemers van de club. Het zestal mocht een persoonlijke fotoplaat in ontvangst nemen als bedankje en werd toegesproken door trainer Arne Slot.

Voor het trio Troost, Idrissi en Rasmussen zit de tijd in Rotterdam-Zuid er definitief op. Reserve-doelman Troost tekende al een langdurig contract bij NAC Breda, terwijl huurlingen Idrissi (Sevilla) en Rasmussen (Fiorentina) terugkeren naar hun eigenlijke werkgevers.

Feyenoord heeft de deur voor het trio Marciano, Wellenreuther en Szymański nog open staan. Marciano heeft een aflopend contract, maar wordt in de wachtkamer gezet en maakt nog kans op een nieuwe verbintenis. Collega-doelman Wellenreuther was gehuurd van Anderlecht, maar Feyenoord sluit een langer verblijf van de Duitser niet uit.

Ook Szymański nam afscheid, maar Feyenoord wil de van Dinamo Moskou gehuurde aanvallende middenvelder dolgraag op definitieve basis strikken. De Poolse international was afgelopen seizoen een vaste waarde bij de landskampioen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.