Feyenoord met vijftal hofleverancier in Conference League-sterrenteam

Reacties

Feyenoord verloor woensdag de finale van AS Roma, maar troeft de Italianen desondanks af als het gaat om het aantal spelers dat in het Conference League Team van het Jaar staat. In het door UEFA samengestelde sterrenelftal staan liefst vijf spelers uit de ploeg van Arne Slot.

Feyenoord met vijftal hofleverancier in Conference League-sterrenteam
© Pro Shots

Dat Cyriel Dessers in de spits staat, is geen verrassing. De Nigeriaanse Belg werd met tien doelpunten immers topscorer van de allereerste Conference League-editie. Dessers wordt in het UEFA-elftal vergezeld door ploeggenoten Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra. Laatstgenoemde werd ook gekozen tot Talent van het Jaar in de competitie

Winnaar AS Roma levert met doelman Rui Patrício, verdediger Chris Smalling, middenvelder Lorenzo Pellegrini en spits Tammy Abraham vier spelers aan het sterrenteam. De overige twee plekjes in het elftal zijn op het middenveld voor Dimitri Payet van Olympique Marseille en Kiernan Dewsbury-Hall van Leicester City.

Conference League Team van het Jaar

Rui Patrício (AS Roma); Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner (beide Feyenoord), Chris Smalling (AS Roma), Tyrell Malacia (Feyenoord); Lorenzo Pellegrini (AS Roma), Dimitri Payet (Olympique Marseille), Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City); Tammy Abraham (AS Roma), Cyriel Dessers, Luis Sinisterra (beide Feyenoord).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.