Feyenoord met Diks centraal achterin, Toornstra terug op middenveld

Reacties

Giovanni van Bronckhorst heeft Kevin Diks een rol als centrumverdediger gegeven om zijn problemen in het hart van de defensie op te lossen. Jens Toornstra keert terug in de Feyenoord-basis in de kraker tegen Ajax.

Feyenoord met Diks centraal achterin, Toornstra terug op middenveld

Het geblesseerd afhaken van Sven van Beek was een volgende tegenvaller voor Feyenoord in aanloop naar de Klassieker. De Rotterdammers moesten het de voorbije weken al doen zonder de geblesseerde centrumverdedigers Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin.

Diks centraal achterin is niet de enige wijziging ten opzichte van de verloren Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk van afgelopen dinsdag. Toornstra werd toen gepasseerd en heeft nu weer een plek op het middenveld. Sofyan Amrabat is de rechtsback en dus is Bart Nieuwkoop het slachtoffer van die mutaties.

Nicolai Jørgensen is na zijn 67 minuten tegen Shakhtar fit genoeg om ook tegen Ajax in de basis te starten. Hij krijgt voorin steun van Steven Berghuis en Jean-Paul Boëtius. Het duel tussen Feyenoord en Ajax begint om 14.30 uur.

De vorige Feyenoord-Ajax: hoe Kuijt voorkwam dat Dolberg matchwinner werd
'Keizer had luxeprobleem in aanloop naar Klassieker'
'Het is klaar met de excuses bij Feyenoord'
'Ajax is verder dan Feyenoord'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.