Feyenoord met 21 spelers naar Zagreb, Bozeník onder het mes

Reacties

Feyenoord heeft de eerste Europa League-selectie van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De ploeg van trainer Dick Advocaat reist met 21 spelers af voor het uitduel met Dinamo Zagreb, maar Leroy Fer en Robert Bozeník ontbreken.

Feyenoord met 21 spelers naar Zagreb, Bozeník onder het mes
© Pro Shots

Vooral de Slowaakse spits lijkt er wel een tijdje uit te zijn. Bozeník keerde vorige week met een voetblessure terug van interlandverplichtingen, Feyenoord meldt nu dat hij later deze week geopereerd moet worden. Ook de al langer geblesseerden Luis Sinisterra en Sven van Beek blijven achter in Rotterdam. Dat geldt tot slot ook voor middenvelder Leroy Fer. De routinier viel zondag tegen Sparta uit met een hamstringblessure en is niet fit genoeg om tegen Dinamo Zagreb mee te doen.

Wie wél bij de selectie zit, is Jordy Wehrmann. De middenvelder speelt normaliter bij Onder-21, maar mag nu hopen op speelminuten in Europees verband. Het duel met Dinamo Zagreb wordt donderdag gespeeld in het Maksimir Stadion en begint om 21.00 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.