Feyenoord meldt zich opnieuw voor Zerrouki, Twente onvermurwbaar

Reacties

Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki (24) nog niet uit het hoofd gezet. Trainer Arne Slot van de Rotterdamse club ziet in de speler van FC Twente een geschikte vervanger voor de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes.

Feyenoord meldt zich opnieuw voor Zerrouki, Twente onvermurwbaar
© Pro Shots

Op zijn beurt ziet Zerrouki een transfer naar Feyenoord als een ideale vervolgstap in zijn loopbaan. De Algerijnse international gaf dat ook al een aantal keren aan bij technisch directeur Jan Streuer, maar die houdt hem liever in Enschede. Na de Europese uitschakeling door Fiorentina liet Streuer al optekenen dat Zerrouki niet meer te koop is.

Dat zou haaks staan op een afspraak dat de middenvelder kan vertrekken voor een bedrag van acht miljoen euro. Die som is voor de Rotterdammers echter te hoog gegrepen. Ook met het oog op de prijs die Feyenoord zelf moest betalen voor Quinten Timber en PSV eerder voor Joey Veerman. Beide middenvelders werden voor om en nabij de 6,5 miljoen euro getransfereerd.

Voor Zerrouki legde Feyenoord eerder een openingsbod neer van 4,5 miljoen euro, exclusief bonussen. Het werd resoluut afgewezen door Twente. Feyenoord hoopt nu, vlak voor het sluiten van de markt, alsnog beweging te krijgen in de gesprekken, maar Twente houdt vast aan acht miljoen. Daarmee zitten de onderhandelingen nog altijd op slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.