Feyenoord meldt zich in Arnhem en wil ver gaan voor Bazoer

Reacties

Frank Arnesen doet er alles aan Riechedly Bazoer op korte termijn naar De Kuip te halen. Feyenoords technisch directeur heeft contact opgenomen met Marcel Klos, die na het vertrek van Johannes Spors naar Genoa, de technische zaken waarneemt in Arnhem.

Feyenoord meldt zich in Arnhem en wil ver gaan voor Bazoer
© Pro Shots

Volgens ingewijden zijn de Rotterdammers bereid ver te gaan voor Bazoer. Trainer Arne Slot is enthousiast. Hij zou er een speler bij krijgen die op meerdere posities uit de voeten kan.

Feyenoord zit dringend verlegen om zo'n speler. Zo veel heeft Slot niet te kiezen op het middenveld en centraal achterin. Met Guus Til die een schorsing heeft in de Conference League en Fredrik Aursnes op vier gele kaarten, bestaat de kans dat de trainer al snel wordt gedwongen tot wisselen. Daarbij wil Slot met Feyenoord gewoon ver komen in de Eredivisie en de Conference League.

Bazoer zelf staat ook open voor Feyenoord. Hij is bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse en behoort wekelijks tot de uitblinkers. Hij is toe aan een stap hogerop. Pas 25 jaar is Bazoer nog steeds van plan de top te halen. Behalve op technisch en tactisch gebied, maakt hij mentaal ook een ontwikkeling door. Bazoer had lang het imago van moeilijke jongen, maar vocht zich bij Vitesse na onenigheid met trainer Thomas Letsch terug in de basis.

Vitesse op zijn beurt staat nog steeds niet te springen zijn beste speler te laten vertrekken. Ook al is Bazoer komende zomer transfervrij, de Arnhemmers willen een flinke transfersom. Het feit dat Feyenoord de strijd niet opgeeft, zegt dat de Rotterdammers beseffen dat ze ver moeten gaan, maar Bazoer ten koste van alles willen hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.