Feyenoord maakt volledig programma voorbereiding bekend

Reacties

Feyenoord heeft zaterdagochtend het volledige programma van de voorbereiding bekendgemaakt. De Rotterdammers gaan in juli op trainingskamp in Oostenrijk en spelen vooralsnog vijf oefenwedstrijden.

Feyenoord maakt volledig programma voorbereiding bekend
© Pro Shots

FC Kopenhagen is, zoals al bekend was, op zaterdag 2 juli de eerste tegenstander in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, die op 27 juni begint met de eerste training. Twee dagen na het treffen met de kampioen van Denemarken op Varkenoord, gaat de ploeg van Arne Slot op trainingskamp in Oostenrijk. Daar is Red Bull Salzburg op 9 juli de tegenstander, zo verklapten de Oostenrijkers al.

Feyenoord keert daarna weer terug naar Nederland en zal daar nog drie clubs treffen: de Belgische vice-kampioen Union Saint-Gillis, het Olympique Lyonnais van trainer Peter Bosz (oud-speler en- technisch directeur van de Rotterdammers) en NAC Breda. Het duel met Lyon is op zondag 24 juli de traditionele openingswedstrijd van het seizoen in De Kuip. De Open Dag is een week eerder op zondag 17 juli.

Voor Feyenoord begint het Eredivisie-seizoen op zondag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen Vitesse. De Rotterdammers hoeven als verliezend finalist van de Conference League geen Europese voorronden te spelen. Op vrijdag 26 augustus wordt er geloot voor de groepsfase van de Europa League. De eerste wedstrijd in dat toernooi staat gepland voor donderdag 8 september.

oefenduels feyenoord

Datum Wedstrijd
02-07 Feyenoord - FC Kopenhagen (DEN)
09-07 Red Bull Salzburg (OOS) - Feyenoord
16-07 Feyenoord - Union Sint-Gillis (BEL)
24-07 Feyenoord - Olympique Lyonnais (FRA)
27-07 Feyenoord - NAC Breda
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.