Feyenoord maakt komst Troost officieel: 'Ideale td niet voorhanden'

Reacties

Sjaak Troost is in ieder geval tot 31 januari 2020 de technisch directeur van Feyenoord. De Rotterdammers konden geen geschikte opvolger vinden voor de vertrekkende Martin van Geel en zijn blij dat Troost, nu nog commissaris bij de club, bereid is om in te stappen.

Feyenoord maakt komst Troost officieel: 'Ideale td niet voorhanden'

Algemeen directeur Jan de Jong denkt dat Troost de functie prima kan invullen. 'Eerlijk is eerlijk: we hebben de markt goed geïnventariseerd, maar de ideale td is momenteel niet voorhanden. Nu er belangrijke maanden aankomen zijn we daarom blij dat we tijdelijk een beroep kunnen doen op een ras-Feyenoorder, die deze functie goed kan en wil invullen. En eentje die, zoals het een Feyenoorder betaamt, opstaat nu de club hem nodig heeft.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Troost, die na zijn interim-periode als technisch directeur zal terugkeren in de raad van commissarissen, wil vooral goed samenwerken in zijn nieuwe functie. Hij heeft alle vertrouwen in een positieve afloop. 'Omdat ik de club goed ken natuurlijk. En dus weet dat er - bijvoorbeeld met mijn mededirecteuren en mensen als Stanley Brard, Dirk Kuijt, de nieuwe trainer Jaap Stam en nog talloze anderen - genoeg collega’s met specifieke kennis en vaardigheden in huis zijn om samen tot goede besluiten voor Feyenoord te komen.'

Met Troost kiest Feyenoord voor een interim-directeur die de club van binnen en buiten kent. Tussen 1978 en 1992 speelde hij liefst 397 wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Later was hij commercieel directeur in De Kuip en sinds 2018 commissaris.

Dikke voldoende Gio: 'Een 10 voor de prijzen, een 6 voor het voetbal'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.