Feyenoord legt Wellenreuther vast na 'bijzonder mooi en goed seizoen'

Reacties

Feyenoord gaat langer door met Timon Wellenreuther. De landskampioen huurde de 27-jarige keeper afgelopen seizoen van Anderlecht en licht nu de optie tot koop om hem definitief vast te leggen. Wellenreuther tekent een contract tot medio 2025 in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord legt Wellenreuther vast na 'bijzonder mooi en goed seizoen'
© Pro Shots

Feyenoord leende de voormalig doelman van Willem II vorige zomer als stand-in voor Justin Bijlow. Door blessureleed van de eerste keeper moest Wellenreuther meerdere keren voor Bijlow invallen. In totaal kwam de Duitser afgelopen seizoen tot veertien optredens, waarin hij negentien tegendoelpunten moest verwerken.

Wellenreuther had geen onbelangrijke rol tijdens zijn optredens in de hoofdmacht van Feyenoord. De keeper hield in De Klassieker tegen Ajax bijvoorbeeld Mohammed Kudus van scoren af en was later op bezoek bij Sparta Rotterdam sta-in-de-weg voor Vito van Crooij.

'Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest', vertelt de doelman op de clubsite van Feyenoord. 'Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer T. Wellenreuther
Meer over T. Wellenreuther
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.