Feyenoord laat vertrek Vermeer afhangen van fitheid Bijlow

Reacties

Kenneth Vermeer kan zijn loopbaan vervolgen bij LA Galaxy. Feyenoord is bereid mee te werken aan het vertrek van de 34-jarige doelman naar de Verenigde Staten, maar laat dat wel afhangen van de fitheid van Justin Bijlow.

Feyenoord laat vertrek Vermeer afhangen van fitheid Bijlow
© Pro Shots

Bijlow geldt als de belangrijke kandidaat om Vermeer te vervangen, maar hield schouderklachten over aan het oefenduel van afgelopen week met 1899 Hoffenheim. Als de blessure van de 21-jarige doelman meevalt, valt er voor Feyenoord te praten over een tussentijds vertrek van Vermeer.

Vermeer heeft een contract dat komende zomer afloopt, maar kan Feyenoord nu al transfervrij verlaten. De Rotterdammers zouden op die manier ruimte creëren in het salarisbudget om deze maand nieuwe spelers aan te trekken. Trainer Dick Advocaat wil in de winter versterking voor het middenveld en de aanval.

Met Bijlow en Nick Marsman heeft Feyenoord twee keepers in huis om het vertrek van Vermeer op te vangen. De vijfvoudig international is sinds begin 2019 weer eerste keus in De Kuip, nadat de Rotterdammers hem in 2018 nog een half jaar hadden verhuurd aan Club Brugge. Van een definitief vertrek kwam het toen niet.

Nu lonkt dus alsnog een nieuw avontuur voor Vermeer. Volgens De Telegraaf is LA Galaxy de club die Vermeer graag wil overnemen. Voor de geboren Amsterdammer zou er daarmee een einde komen aan een periode van bijna zes jaar Feyenoord, dat hem in 2014 overnam van Ajax. Sindsdien kwam hij tot 133 officiële optredens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer LA Galaxy
Meer over LA Galaxy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.