Feyenoord laat Ten Hove rijpen bij partner FC Dordrecht

Reacties

Ramón ten Hove verdedigt volgend seizoen het doel van FC Dordrecht. De 21-jarige keeper wordt door Feyenoord één jaar gestald bij de samenwerkingspartner uit de Keuken Kampioen Divisie.

Feyenoord laat Ten Hove rijpen bij partner FC Dordrecht

Ten Hove komt uit de jeugd van Feyenoord en geldt dit seizoen als vierde keeper, achter Justin Bijlow, Kenneth Vermeer en Joris Delle. Omdat Bijlow al een tijdlang geblesseerd is, is Ten Hove een plekje opgeschoven in de hiërarchie. Hij zat zelfs al meermaals op de bank als tweede doelman. Hij zou in de winter al naar Dordrecht gaan, maar dat ging toen niet door, juist vanwege die kwetsuur van Bijlow. Vanwege de aanstaande komst van Ten Hove is het contract van Dordrecht-keeper Bryan Janssen niet verlengd.

Hij is de volgende speler met een verleden bij Feyenoord die voor Dordt gaat spelen. Ook spelers als Jari Schuurman (overgestapt), Joël Zwarts (gehuurd, maar na dit jaar transfervrij) en Crysencio Summerville (gehuurd) hebben een verleden bij de Kuipclub. Overigens treffen Feyenoord en FC Dordrecht elkaar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.