Feyenoord laat ook Azarkan vlieguren maken in Keuken Kampioen Divisie

Reacties

Marouan Azarkan maakt het seizoen af bij NAC Breda. De Brabanders huren de negentienjarige aanvaller tot de zomer van Feyenoord.

Feyenoord laat ook Azarkan vlieguren maken in Keuken Kampioen Divisie
© Pro Shots

Azarkan speelt al sinds 2012 in de jeugd van Feyenoord en maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht. De behendige rechtsbuiten heeft inmiddels twee invalbeurten in de Eredivisie achter zijn naam, maar moest zich dit seizoen vooral richten op een rol in het belofentenelftal.

Nu de Onder-21-competitie vanwege corona geschrapt is, zoekt Feyenoord een oplossing voor de talenten die anders niet aan spelen toe zouden komen. Azarkan is de zevende speler van Feyenoord Onder-21 die deze maand verhuurd wordt.

'Marouan is een technisch vaardige speler. Een echte dribbelaar zogezegd. Hij kan zowel op links- als rechtsbuiten uit de voeten en is erg goed in de kleine ruimtes. We zijn blij dat hij morgen aansluit. Met zijn komst zijn nu vrijwel alle posities dubbel bezet en het is aan de spelers om de concurrentie aan te gaan en uit te vechten wie er moet spelen', reageert NAC-trainer Maurice Steijn op de clubsite.

'Ik ben een creatieve aanvaller die graag rechtsbuiten speelt, maar ook links uit de voeten kan. Ondanks dat ik niet de grootste ben, compenseer ik dat met techniek en snelheid. Ik houd ervan om mannetjes te passeren en de tegenstander op te zoeken. NAC is natuurlijk een geweldig mooie club die nog altijd bovenin meedoen. Het lijkt mij een heel mooi podium om mijzelf te laten zien. Het doel is natuurlijk promoveren met NAC', zegt Azarkan zelf.

Kleine veranderingen Feyenoord op komst: 'Vraag en aanbod Jørgensen ver uit elkaar'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.