Feyenoord krijgt drie miljoen voor documentairedeal met Disney

Reacties

Feyenoord gaat zich vanaf deze week laten volgen door camera’s van Disney + voor een exclusieve inside-documentaire. De club ontvangt een gage van rond de drie miljoen euro voor de gastvrijheid. De handtekeningen moeten nog wel gezet worden.

Feyenoord krijgt drie miljoen voor documentairedeal met Disney
© Pro Shots

Disney + heeft all access tot alle ruimtes van het trainingscomplex. Het is de bedoeling dat de club supporters op deze manier een inkijkje geeft in de dagelijkse beslommeringen. Marketeer Chris Woerts is de architect van de deal. Hij liep al rond met dit idee toen hij nog directeur was bij Sunderland. Sinds een tijd zijn de vlieg-op-de-muur documentaires populair. Manchester City opende haar deuren voor exclusieve videocontent en momenteel is All or Nothing Tottenham Hotspur een hit op de streamingsdienst van Amazon Prime.

Het is de bedoeling dat de eerste afleveringen van de Feyenoord documentaire al voor de winterstop online komen. Daarna zal de serie doorlopen. Disney + begon afgelopen zaterdag al met filmen tijdens de door Feyenoord met 2-0 gewonnen openingswedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.