Feyenoord krijgt concurrentie in strijd om Amrabat

Reacties

Behalve Feyenoord zijn Anderlecht en RB Leipzig in de race om Sofyan Amrabat. De Belgische kampioen ziet in de middenvelder van FC Utrecht een potentiële opvolger voor Youri Tielemans die de club zal gaan verlaten. RB Leipzig heeft als beleid dat het zoekt naar talentvolle spelers onder de 23 jaar.

Feyenoord krijgt concurrentie in strijd om Amrabat

De Duitse runner-up achter Bayern München herkent in Amrabat een speler die perfect past in dat profiel. Daarmee krijgt Feyenoord te maken met geduchte concurrentie. Technisch directeur Martin van Geel meldde zich nog niet officieel bij FC Utrecht, maar Amrabat staat weldegelijk bovenaan de lijst van gewenste versterkingen. Probleem voor de td is dat Feyenoord veel middenvelders - El Ahmadi, Vilhena, Toornstra, Tapia, Vejinovic, Gustafson - onder contract heeft.

Amrabat is bij FC Utrecht bezig aan een zeer sterk seizoen en maakte woensdag tijdens de play-offs tegen SC Heerenveen (3-1) zijn eerste officiële goal. Daarbij riep Hervé Renard, bondscoach van Marokko, hem op voor de interlands tegen Oranje (31 mei) en Kameroen (10 juni). Eerder debuteerde Amrabat al voor de Leeuwen van de Atlas tegen Tunesie. Dat betrof een oefeninterland, zodat Amrabat formeel ook nog steeds voor Oranje zou kunnen uitkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.