Feyenoord komt kort voor de aftrap met goed nieuws over Bannis

Reacties

De toekomst van Naoufal Bannis ligt bij Feyenoord. De aanvaller, vorige week nog matchwinner in de uitwedstrijd tegen FC Emmen, heeft een akkoord bereikt met de club over een nieuw contract.

Feyenoord komt kort voor de aftrap met goed nieuws over Bannis
© Pro Shots

Bannis (18) zet binnenkort zijn handtekening onder een contract tot medio 2023. 'Een verfijnde aanvaller als Naoufal is bij Feyenoord altijd welkom', zegt technisch directeur Frank Arnesen op de website van de club. 'Hij heeft circa anderhalf jaar geleden al op extreem jonge leeftijd zijn debuut gemaakt bij de A-selectie, en na een wat mindere periode heeft hij zich dit jaar fantastisch terug geknokt. Hij staat er nu veel sterker voor en is er echt klaar voor om te gaan strijden voor zijn plek.'

Feyenoord pikte Bannis vier jaar geleden op in de jeugdopleiding van ADO. De aanvaller tekende op zestienjarige leeftijd zijn eerste profcontract en nu volgt er dus een tweede verbintenis. Bannis speelde tot dusver acht wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord en begint zondagmiddag voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Bannis
Meer over N. Bannis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.