Feyenoord-kassa rinkelt mogelijk opnieuw: Schmidt wil Aursnes

Reacties

Fredrik Aursnes wordt mogelijk de volgende speler die miljoenen oplevert voor Feyenoord. Het Benfica van trainer Roger Schmidt is nadrukkelijk in de markt voor de Noorse middenvelder. 

Feyenoord-kassa rinkelt mogelijk opnieuw: Schmidt wil Aursnes
© Pro Shots

Aursnes is een van de spelers die afgelopen seizoen indruk maakte op weg naar de finale van de Conference League en dat is ook Schmidt blijkbaar niet ontgaan. De Duitse coach, die eerder voormalig Ajacied David Neres al verwelkomde bij Benfica, ziet Aursnes graag naar Portugal komen.  

En dus kan Feyenoord na de miljoenentransfers van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra naar Engeland weer cashen voor een speler. Aursnes kwam vorig jaar nog voor vijf ton over van Molde FK. Nu wordt gesproken over een transfersom van vijftien miljoen euro, al heeft Benfica zich nog niet officieel gemeld.

Voor Feyenoord zou het vertrek van Aursnes in sportief opzicht wel een aderlating betekenen. De 26-jarige Noor groeide na zijn komst uit tot stille kracht in de ploeg van trainer Arne Slot, die de achtvoudig international dan ook niet graag zal zien vertrekken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer F. Aursnes
Meer over F. Aursnes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.