Feyenoord in De Kuip tegen Ajax in halve finale bekertoernooi

Reacties

Bekerhouder Feyenoord neemt het in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi in een thuiswedstrijd op tegen aartsrivaal Ajax, terwijl de andere halve eindstrijd gaat tussen Willem II en AZ. De Tilburgers spelen thuis. Dat heeft de loting van zaterdagavond uitgewezen.

Feyenoord in De Kuip tegen Ajax in halve finale bekertoernooi

AZ bereikte dinsdag als eerste de halve finale. De Alkmaarders maakten hun naam als cupfighter waar tegen Vitesse (2-0). Woensdag voegden Willem II en Feyenoord zich bij de Noord-Hollanders door respectievelijk FC Twente (2-3) en Fortuna Sittard (4-1) te verslaan. Donderdag was Ajax door een simpele zege op Heerenveen (3-1) de laatste ploeg die zich plaatste voor de halve eindstrijd.

De halve finales vinden plaats op woensdag 27 en donderdag 28 februari, later zullen de tijdstippen nog definitief vastgesteld worden. Duidelijk is al wel dat De Klassieker, die zondag in de competitie op het menu staat, op woensdag is en het andere duel op donderdag. De finale is op 5 mei.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Samenvatting AZ-Vitesse
Samenvatting FC Twente-Willem II
Samenvatting Feyenoord-Fortuna Sittard
Samenvatting Ajax-SC Heerenveen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.