Feyenoord heeft wat recht te zetten: 50x je inzet bij zege op Almere!

ADVERTORIAL – Feyenoord speelt zondagmiddag in de eigen Kuip tegen Almere City. De Rotterdammers speelden de eerste twee wedstrijden van het seizoen in de Eredivisie gelijk en hebben dus wat recht te zetten. Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan!

Feyenoord heeft wat recht te zetten: 50x je inzet bij zege op Almere!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 1
Almere City FC
Almere City FC

De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Zij krijgen een odd van liefst 50.00 voor een zege van de Rotterdammers aangeboden. Dat terwijl de reguliere quotering voor een overwinning van de thuisploeg ongeveer 1.18 is. Meespelen gaat als volgt:

UniBoost voor Feyenoord - Almere City

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint van Almere City (1x2).

De ploeg van Arne Slot speelde een zeer indrukwekkende voorbereiding, maar kreeg daarna toch de een na de andere knauw te verwerken. Eerst ging het mis in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en daarna werd er twee keer gelijk gespeeld tegen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam, twee elftallen waar normaal gesproken van gewonnen moet worden. Des te meer reden voor de Rotterdammers om die gebeurtenissen tegen Almere City te doen vergeten.

Ben je nog geen Unibet-speler en 24 jaar of ouder? Dan is deze welkomstactie een mooie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's