Feyenoord haalt Wellenreuther terug naar de Eredivisie

Reacties

Feyenoord heeft Timon Wellenreuther binnengehaald. De keeper wordt voor een jaar gehuurd van Anderlecht en zal dit seizoen de stand-in van eerste keus Justin Bijlow worden.

Feyenoord haalt Wellenreuther terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

De komst van Wellenreuther (26) hing al even in de lucht. Maandag werd er ruimte gemaakt voor de komst van de doelman, toen Thijs Jansen werd verhuurd aan TOP Oss. Een dag later heeft Feyenoord Wellenreuther gepresenteerd. In de huurdeal is een optie tot koop opgenomen.

'Ik voel me erg goed en ben trots om dit shirt nu te mogen dragen', zegt Wellenreuther op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen.'

Wellenreuther speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Willem II, dat degradeerde uit de Eredivisie. Daar had de keeper echter niet veel schuld aan: hij was juist een van de uitblinkers in het team van de Tilburgers. Bij Feyenoord keert hij nu terug op de Nederlandse velden.

Door het aantrekken van Wellenreuther heeft Feyenoord zijn keepersclubje weer compleet. Naast Bijlow staat ook Ofir Marciano nog op de loonlijst: hij zakt nu een plekje in de pikorde en is na de komst van Wellenreuther op papier de derde doelman in de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.