Feyenoord haalt Linssen alsnog binnen

Reacties

Bryan Linssen is alsnog op weg naar Feyenoord. De deal met de 29-jarige aanvaller leek eerder af te ketsen, maar de Limburger is er nu toch uitgekomen met de Rotterdammers. Maandag hoopt Feyenoord de deal af te ronden.

Feyenoord haalt Linssen alsnog binnen
© Pro Shots

Eind april werd bekend dat Feyenoord in Linssen de ideale stand-in voor Luis Sinisterra ziet. De onderhandelingen werden halverwege mei nog gestaakt vanwege een te groot verschil in vraag en aanbod. Deze week nam technisch directeur Frank Arnesen toch weer contact op met het kamp-Linssen en met succes: een akkoord tussen Feyenoord en de aanvaller is in de maak. 

Dick Advocaat is zeer gecharmeerd van Linssen en wilde hem per se hebben. Met veertien goals eindigde Linssen in het afgebroken seizoen op de gedeelde derde plaats op de topscorerslijst. Feyenoord wilde best ver gaan voor Linssen, maar de mogelijkheden waren wel beperkt door de coronacrisis. Het aanbod tussen vraag en aanbod was in eerste instantie nog te groot, waardoor de deal aanvankelijk afketste. 

Linssen debuteerde in het seizoen 2008/09 in het betaalde voetbal in dienst van Fortuna Sittard. Via MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen belandde hij in de zomer van 2017 bij Vitesse. Al in december maakte Linssen bekend zijn aflopende contract met de Arnhemmers niet te verlengen. Voor de 29-jarige aanvaller was ook interesse van Burnley en Union Berlin.

Arnesen
Met het naderende akkoord tussen Feyenoord en Linssen staat Arnesen op het punt weer een slag te slaan. De Deense td deed de afgelopen dagen al goede zaken voor de Rotterdammers door met Orkun Kökcü en Leroy Fer een akkoord te bereiken over de verlenging van hun contract. Bovendien zijn de eerste zomeraanwinsten al binnen met Mark Diemers en de Duitse aanvaller Christian Conteh. 

Linssen onder de loep: waarom hij past bij Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.