Feyenoord geeft oudgediende ruimte om mee te trainen

Reacties

Feyenoord heeft Nick Marsman (32) de ruimte geboden om zijn conditie op peil te houden bij de club. In voorbereiding op de tweede seizoenshelft sluit de doelman aan op het trainingsveld van de Rotterdammers.

Feyenoord geeft oudgediende ruimte om mee te trainen

Omdat het WK momenteel plaatsvindt, zocht Marsman naar een plek om zijn fitheid onder controle te houden. De doelman staat momenteel onder contract bij Inter Miami FC, maar de Amerikaanse competitie ligt stil. Omdat het nog tot eind februari duurt voor de MLS weer van start gaat, heeft Marsman de mogelijkheid in Rotterdam aan te sluiten.

Voor Feyenoord-trainer Arne Slot is het meetrainen van Marsman, die tussen 2019 en 2021 onder contract stond in De Kuip, ook geen overbodige luxe. Eerste doelman Justin Bijlow ontbreekt vanwege het WK in Qatar voorlopig nog. Door de aanwezigheid van Marsman heeft Slot daardoor alsnog een extra goalie tot zijn beschikking.

Feyenoord speelt komend weekend een oefenduel met KV Oostende. Op 12 december vliegt de ploeg van Slot naar het Portugese Lagos. Daar wordt een trainingskamp belegd als voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.