Feyenoord gaat voor Excelsior-smaakmaker Wieffer

Reacties

Feyenoord hoopt zich op korte termijn te versterken met Mats Wieffer. De middenvelder moet worden overgenomen van stadgenoot Excelsior. Feyenoord zal bij een deal een transfersom overmaken aan de buurman, want Wieffer heeft nog een contract tot 2023 op Woudestein.

Feyenoord gaat voor Excelsior-smaakmaker Wieffer
© Pro Shots

Wieffer (22) begon zijn profopleiding bij FC Twente en verruilde die club in 2020 voor Excelsior. In Kralingen maakte hij een sterke ontwikkeling door en was hij een van de sterkhouders in de ploeg dit afgelopen seizoen promoveerde naar de Eredivisie. In 34 wedstrijden scoorde de middenvelder vier keer en gaf hij vijf assists. Het spel van Wieffer trok de aandacht van een aantal clubs uit het buitenland. Daar leek dan ook zijn toekomst te liggen, totdat Feyenoord zich meldde.

Zodra Feyenoord een akkoord heeft met Wieffer zal hij zich maandag meteen melden op de eerste training van de club. Hij is dan na Danilo de tweede aankoop van het seizoen. Intussen is Feyenoord nog steeds met Olympique Lyon in gesprek over Tyrell Malacia. Beide clubs naderen elkaar, maar van een overeenkomst is nog geen sprake.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.