Feyenoord-flop Pratto transfervrij

Reacties

Lucas Pratto is vrij om te gaan en staan waar hij wil. Na een akkoord met werkgever River Plate is zijn contract in Argentinië ontbonden. Pratto kwam niet meer voor in de plannen van de club, afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Feyenoord.

Feyenoord-flop Pratto transfervrij
© Pro Shots

In Rotterdam maakte Pratto weinig indruk, in acht duels (drie basisplaatsen) kwam hij niet tot scoren. Tot overmaat van ramp ging het richting het einde van het seizoen ook nog eens flink mis voor de spits, die zijn kuitbeen brak en enkelband scheurde. Pratto zit dan ook nog middenin een revalidatieperiode.

Dit maakte zijn situatie bij River Plate er niet florissanter op, waardoor zijn contract in onderling overleg werd ontbonden. Hij stond nog tot medio 2022 onder contract bij de Argentijnse topclub.

Ondanks zijn matige optredens voor Feyenoord neemt Pratto bij River Plate afscheid als een held. De aanvaller wordt gezien als kampioenenmaker. In 109 wedstrijden maakte hij 26 goals en won hij 4 titels: de Copa Argentina, Copa Libertadores, de Super Cup van Argentinië en de Recopa Sudamericana. Pratto scoorde in de finales van de Recopa Sudamericana (2019) en Copa Libertadores (2018).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Pratto
Meer over L. Pratto
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.