Feyenoord en Geertruida brengen goed nieuws op laatste training voor Klassieker

Reacties

Feyenoord heeft daags voor De Klassieker goed nieuws kunnen melden. Sterkhouder Lutsharel Geertruida heeft namelijk zijn contract verlengd. De verdediger uit eigen opleiding ligt daardoor tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord en Geertruida brengen goed nieuws op laatste training voor Klassieker
Ajax
Ajax
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Tijdens de laatste training van Feyenoord in aanloop naar de confrontatie met aartsrivaal Ajax bracht Geertruida het goede nieuws. De verdediger kwam het veld op met een shirt met daarop de tekst ‘2025’. Voor het Legioen werd de 22-jarige Rotterdammer op de gevoelige plaat gelegd.

Geertruida is dit seizoen een onbetwiste vaste waarde bij de koploper van de Eredivisie. De multifunctionele sterkhouder speelde al 31 officiële wedstrijden. Dat deed hij als centrale verdediger, rechtsback en verdedigende middenvelder. In totaal speelde Geertruida al 141 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

De goede prestaties van Geertruida leverden hem afgelopen week zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal op. Bondscoach Ronald Koeman selecteerde de Feyenoorder voor Oranje. Mogelijk kan Geertruida tegen Frankrijk zijn debuut maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.