Feyenoord denkt aan terugkeer Janmaat

Reacties

Feyenoord hoopt zich deze zomer te versterken met Daryl Janmaat. De 28-jarige verdediger staat onder contract bij Watford, maar speelde van 2012 tot 2014 al voor de Rotterdammers.

Feyenoord denkt aan terugkeer Janmaat

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe rechtsback, aangezien Kevin Diks na zijn huurperiode weer is teruggekeerd bij Fiorentina. In die zoektocht is de club nu uitgekomen bij Janmaat. De rechtsback speelde twee seizoenen lang met succes voor Feyenoord en was basisspeler bij Oranje op het WK 2014.

Na dat WK maakte hij de overstap naar de Premier League. Newcastle United betaalde zo'n zes miljoen euro voor de international. Na twee jaar verruilde hij Newcastle voor Watford, waarvoor hij 53 officiële duels speelde en vijf keer scoorde.

Het afgelopen seizoen was Janmaat niet altijd zeker van een basisplaats bij The Hornets, waar de concurrentie voor de rechtsbackpositie met onder anderen Kiko Femenia en de deze zomer aangetrokken Marc Navarro groot is. Het contract van Janmaat bij Watford loopt nog door tot medio 2020.

Janmaat heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit wil terugkeren in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.