Feyenoord brengt seizoen in gang op traditionele Open Dag

Reacties

Feyenoord heeft het seizoen 2018/19 officieel in gang gebracht met de traditionele Open Dag. Hoogtepunt op de dag dat de Rotterdamse club precies 110 jaar bestaat was uiteraard de ontvangst van nieuwelingen Yassin Ayoub en Luis Sinisterra, per helikopter.

Feyenoord brengt seizoen in gang op traditionele Open Dag

De poorten van de Kuip gingen al om 11.00 uur open, waarna supporters in de binnenring van het stadion terecht konden voor fotomomenten met spelers, verschillende voetbalactiviteiten en uiteraard allerlei Feyenoord-merchandise. Ook schoven Robin van Persie, Kenneth Vermeer, Jean-Paul Boëtius, Steven Berghuis, Jeremiah St. Juste en Sofyan Amrabat aan voor een speciale kinderpersconferentie, georganiseerd voor leden van kidsclub De Kameraadjes.

Aansluitend was het tijd voor het hoogtepunt van de dag: de spelerspresentatie. In een behoorlijk gevulde Kuip werden eerst de al aanwezige stafleden en spelers één voor één naar voren geroepen, waarbij verreweg het grootste applaus er was voor Van Persie.

Daarna was het de beurt aan nieuwkomers Ayoub (foto) en Sinisterra, die traditiegetrouw door de Feyenoord-helikopter werden afgezet op de middenstip. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder stipte daarbij de grootsheid van Feyenoord aan, terwijl de Colombiaanse aanvaller vooral stelde erg trots te zijn.

Feyenoord speelt op 4 augustus de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen. Het strijdt dan in Eindhoven met PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.