Feyenoord bindt vijftienjarige doelpuntenmaker El Moussaoui

Reacties

De toekomst van Ilyas el Moussaoui ligt bij Feyenoord. De nu nog vijftienjarige aanvaller heeft woensdag zijn eerste profcontract getekend, dat hem tot juli 2023 aan de club bindt.

Feyenoord bindt vijftienjarige doelpuntenmaker El Moussaoui
© Pro Shots

Het contract van El Moussaoui gaat pas aankomende zomer, bij de start van het nieuwe seizoen, in. De spits is op dat moment zestien jaar oud. 'We zijn heel blij dat we de komende jaren van het talent van Ilyas kunnen blijven genieten', zegt Stanley Brard, Hoofd Feyenoord Academy. 'Het feit dat hij pas vijftien jaar is maar al wel basisspeler is in Onder-17 zegt natuurlijk al iets, evenals zijn statistieken. Dit contract is een eerste, belangrijke stap en een signaal dat we geloven dat Ilyas zich de komende jaren bij ons door kan blijven ontwikkelen.'

El Moussaoui maakte op veertienjarige leeftijd de overstap van NAC Breda naar Feyenoord. De spits startte bij Feyenoord in Onder-15, maar speelde vorig seizoen zijn wedstrijden al regelmatig in Onder-16. Vanaf het huidige seizoen maakt El Moussaoui al deel uit van Onder-17. Voor die ploeg maakte hij in veertien wedstrijden dertien doelpunten.

AZ is gewaarschuwd: 'Tweede plek voor Feyenoord zou zomaar kunnen'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.