Feyenoord bevestigt: Larsson trekt naar China ondanks vervelende timing

Reacties

Sam Larsson laat Feyenoord definitief achter zich voor een avontuur in China. Dalian Professional Football Club neemt de Zweed per direct over. De flankspeler heeft een meerjarig contract getekend bij de club van coach Rafael Benítez.

Feyenoord bevestigt: Larsson trekt naar China ondanks vervelende timing
© Pro Shots

Door de zware knieblessure van Luis Sinisterra komt het vertrek van Larsson eigenlijk niet goed uit voor Feyenoord, maar het bod uit China was voor de Rotterdammers te goed om te weigeren. Naar verluidt ontvangen de Rotterdammers rond de vijf miljoen euro voor Larsson, die nog een contract had tot de zomer van 2021.

Larsson kwam in augustus 2017 over van SC Heerenveen en was in zijn debuutwedstrijd tegen Heracles Almelo direct trefzeker. De 26-jarige Zweed speelde in totaal 102 wedstrijden voor de Rotterdammers en heeft nu een meerjarige verbintenis getekend bij de club waar ook Marek Hamsik en Salomón Rondon spelen. Wanneer de Chinese competitie begint, is nog niet bekend. Door het Corona-virus zijn de eerste wedstrijden uitgesteld.

Door het vertrek van Larsson heeft Feyenoord-coach Dick Advocaat weinig opties meer over aan de linkerkant van de aanval. Zondag speelt Feyenoord de topper tegen PSV in Eindhoven (14.30 uur).

'Als Advocaat écht had gewild, was Larsson wel bij Feyenoord gebleven'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.