Feyenoord bevestigt komst van Sinisterra

Reacties

Luis Sinisterra en Feyenoord zijn akkoord over een transfer. De Rotterdammers nemen de negentienjarige Colombiaanse aanvaller over van Once Caldas.

Feyenoord bevestigt komst van Sinisterra

Feyenoord laat weten dat als alle details zijn afgewikkeld Sinisterra een contract zal tekenen voor drie jaar met een optie voor een vierde seizoen. Onduidelijk is nog wanneer de aanvaller definitief kan aansluiten bij de selectie, aangezien er nog een tewerkstellingsvergunning aangevraagd moet worden.

Sinisterra is blij met zijn transfer naar Feyenoord. 'Het is een prachtige club met een rijke geschiedenis. Dus ik ben erg blij om hier te zijn. Het is ongelofelijk. Ik heb er altijd van gedroomd om in dit soort stadions te mogen spelen voor een grote club als Feyenoord. Dus ik ben erg blij en ik kan niet wachten op het begin van het seizoen.'

'Ik hoop het beste in mezelf naar boven te kunnen halen en de club en de supporters blij te maken. Ik zal hard werken om mijn steentje bij te dragen aan het team', vervolgt de aanvaller, die zich op de clubwebsite kort voorstelt: 'Ik ben een krachtige voetballer met veel snelheid. Ik hou ervan om acties te maken, veel aan de bal te zijn. En natuurlijk hou ik ervan om te scoren.'

Sinisterra was vorig jaar ook al dicht bij een transfer naar Europa, maar op het laatste moment ketste zijn overgang naar Club Brugge af. Voor Feyenoord is het de tweede aankoop van deze transferperiode. Eerder werd Yassin Ayoub transfervrij overgenomen van FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.