Feyenoord begint met Minteh aan avontuur in Champions League

Reacties

De opstelling van Feyenoord voor het eerste Champions League-duel van het seizoen is bekendgemaakt. Trainer Arne Slot had vooral voorin een puzzel te leggen. Luka Ivanusec, Igor Paixão en Yankuba Minteh starten tegen Celtic.

Feyenoord begint met Minteh aan avontuur in Champions League
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

Al aan het einde van het vorige seizoen wist Feyenoord dat er problemen voor de spitspositie zouden ontstaan, omdat eerste keuze Santiago Giménez in de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma een rode kaart ontving.

De Mexicaan is zodoende geschorst voor de eerste twee Champions League-wedstrijden van Feyenoord in het nieuwe seizoen, maar met Ayase Ueda werd een tweede spits gehaald. De Japanner raakte echter geblesseerd tijdens de interlandperiode, waardoor Slot alsnog moest puzzelen.

Met Ivanusec, Paixão en Minteh starten er drie spelers voorin die op meerdere posities inzetbaar zijn. Op papier is Minteh de vervanger van de geschorste Giménez, maar dit betekent niet dat hij ook daadwerkelijk in de punt komt te spelen. Dit zal na het eerste fluitsignaal in De Kuip duidelijk worden. Het middenveld wordt zoals afgelopen zaterdag weer gevormd door Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Minteh, Ivanusec.

Onze analyse van Feyenoord-tegenstander Celtic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.