Feyenoord akkoord met forse schorsing St. Juste

Reacties

Jeremiah St. Juste is voor drie wedstrijden geschorst door de KNVB. Feyenoord brengt naar buiten dat het akkoord is gegaan met het schikkingsvoorstel van de voetbalbond.

Feyenoord akkoord met forse schorsing St. Juste

St. Juste kreeg zondag in De Klassieker al in de zesde minuut de rode kaart na een bikkelharde overtreding op Nicolás Tagliafico. Arbiter Björn Kuipers gaf in eerste instantie slechts geel, maar na ingrijpen van de VAR werd de verdediger van Feyenoord alsnog van het veld gestuurd.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst was na de kansloos verloren wedstrijd tegen Ajax (3-0) duidelijk over St. Juste. 'Morgen ga ik sowieso met Jerry praten. Je kunt niet in topwedstrijden met tien man komen te staan. Qua agressie kun je een aantal kanten opgaan. Je hebt gezonde agressie en passie, maar je moet niet over het randje gaan. Dat heb ik vooraf ook gezegd tegen de spelers: "speel met verstand." Of ik teleurgesteld ben in St. Juste? Ja.'

De 22-jarige St. Juste mist door de schorsing de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande donderdag. Ook in de competitieduels met VVV-Venlo en Heracles Almelo is hij niet speelgerechtigd.

'Het moet nog november worden en seizoen Feyenoord zit er al op'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.