Feyenoord bereikt akkoord met Fer, maar niet met Botteghin

Reacties

Leroy Fer gaat zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengen. De dertigjarige middenvelder is rond met de Rotterdamse club. Daartegenover staat mogelijk het vertrek van Eric Botteghin, die zijn aflopende verbintenis waarschijnlijk juist niet verlengt.

Feyenoord bereikt akkoord met Fer, maar niet met Botteghin
© Pro Shots

Fer keerde vorige zomer terug in De Kuip na jarenlang in Engeland te hebben gespeeld bij Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City. Als ervaren man op het middenveld kwam Fer in het niet afgemaakte seizoen tot 34 officiële duels voor Feyenoord. De club maakte al snel duidelijk het aflopende contract graag te willen verlengen en dat gaan nu gebeuren.

Dat geldt waarschijnlijk niet voor Botteghin. De 32-jarige Braziliaan tekende in 2017, het jaar dat hij met Feyenoord kampioen werd, voor het laatst een nieuw contract. Dat loopt tot en met 30 juni 2020 en een akkoord over een verlenging bleef uit. Daardoor lijkt het erop dat Botteghin transfervrij gaat vertrekken.

Daarmee zou het verdedigingsduo uit het kampioensjaar vertrekken, want Feyenoord nam eerder al afscheid van Jan-Arie van der Heijden. De club versterkte zich eerder met Mark Diemers en hoopt Christian Conteh als volgende nieuweling binnen te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer L. Fer
Meer over L. Fer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.