Fenomeen Bruno Fernandes treedt in voetsporen Ronaldo

Reacties

Bruno Fernandes is in Engeland uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier League. De Manchester United-middenvelder nam die eretitel vorige maand ook al in ontvangst.

Fenomeen Bruno Fernandes treedt in voetsporen Ronaldo
© Pro Shots

United nam Fernandes in januari voor een flink bedrag over van Sporting Portugal, maar de aanvallende middenvelder bewijst die transfersom dubbel en dwars waard te zijn. In zijn eerste vijftien officiële wedstrijden voor The Red Devils was de Portugees goed voor acht doelpunten en zeven assists.

Bovendien bleef United in al die wedstrijden ongeslagen. Fernandes wacht zodoende nog op zijn eerste nederlaag in dienst van de Premier League-club. Sinds de komst van de aanvallende middenvelder is de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer ook veel beter gaan voetballen. In een moeizaam seizoen mag United zo plotseling weer hopen op een Champions League-ticket.

Het is dan ook geen verrassing dat Fernandes voor de tweede keer op rij verkozen is tot Speler van de Maand. De laatste speler die dat voor elkaar kreeg was Mohamed Salah in 2018. De laatste Portugees die zijn trofee prolongeerde was Cristiano Ronaldo in 2006.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Als Bruno Fernandes en Pogba elkaar gaan vinden, wordt United gevaarlijk'
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Bruno Fernandes
Meer over Bruno Fernandes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.