Fenerbahçe neemt pijnlijk besluit over PSV-huurling Bruma

Reacties

Fenerbahçe heeft PSV-huurling Bruma niet ingeschreven voor de competitie. Op die manier houdt de Turkse topclub het aantal buitenlandse spelers in de selectie binnen de perken.

Fenerbahçe neemt pijnlijk besluit over PSV-huurling Bruma
© Imago

Bruma maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Fenerbahçe. In zijn huurcontract werd een verplichte optie tot koop opgenomen. De Portugees kende in Istanbul echter geen vliegende start. In de Europese kwalificatiewedstrijden en het eerste competitieduel kwam hij nog wel in actie, maar daarna gebeurde dat niet meer.

In Turkije geldt een quotum voor een maximaal aantal buitenlandse spelers in de selectie in de Süper Lig. Volgens Turkse media probeerde Fenerbahçe Bruma, Filip Novak en Mauricio Lemos de afgelopen periode nog te slijten. Dat lukte (nog) niet. De club heeft daarop nu besloten om het drietal niet in te schrijven voor de eerste seizoenshelft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.