Fein maakt zich na matig PSV-jaar op voor definitief vertrek bij Bayern

Reacties

Adrian Fein is na zijn jaar bij PSV terug bij Bayern München, waar hij is begonnen aan de voorbereiding op een nieuw seizoen. De middenvelder ziet zijn toekomst echter niet in de Allianz Arena, waar de concurrentie te fors is. Een binnenlandse transfer is in de maak.

Fein maakt zich na matig PSV-jaar op voor definitief vertrek bij Bayern
© Pro Shots

De 22-jarige Fein komt uit de opleiding van Bayern en kwam tot het tweede elftal van de Duitse recordkampioen. Een doorbraak in het eerste elftal zat er simpelweg niet in. Fein werd eerst al verhuurd aan SSV Jahn Regensburg en Hamburger SV, voordat hij vorig jaar bij PSV terechtkwam. De Eindhovenaren huurden de multifunctionele Duitser met een optie tot koop.

Fein kwam in de Eredivisie tot dertien wedstrijden, waarvan vier als basisspeler. Hij maakte onvoldoende indruk voor een langer verblijf bij PSV en is nu weer terug bij Bayern, waar zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. Beide partijen zijn het echter met elkaar eens dat het beter is om uit elkaar te gaan. Volgens BILD wordt er nu gezocht naar een definitieve transfer.

Greuther Fürth wordt genoemd als de meest waarschijnlijke bestemming voor Fein. De ploeg van Stefan Leitl promoveerde in het afgelopen seizoen als nummer twee van de 2. Bundesliga naar het hoogste niveau en is op zoek naar versterkingen, om op dit podium geen modderfiguur te slaan. Het is niet bekend wat de vraagprijs van Bayern voor Fein is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.