Feestweek voor Modric: Real laat zijn grote droom in vervulling gaan

Reacties

Luka Modric zal ook na dit seizoen uitkomen voor Real Madrid. De 36-jarige Kroaat staat op het punt zijn aflopende contract te verlengen tot medio 2023.

Feestweek voor Modric: Real laat zijn grote droom in vervulling gaan
© Pro Shots

Met dat nieuws pakt Marca dinsdagochtend groot uit op de voorpagina. Er was al langere tijd sprake van dat Modric en Real met elkaar door zouden gaan. Ondanks zijn leeftijd zit de sleet er nog nauwelijks op bij de technisch begaafde spelmaker. Afgelopen seizoen speelde hij 48 officiële duels voor De Koninklijke, dit seizoen is hij ook onder Carlo Ancelotti weer een vaste waarde op het middenveld.

En dus is er voor Real geen enkele reden niet door te gaan met Modric. Waar de contractbesprekingen met Sergio Ramos dit jaar spaak liepen, omdat de 35-jarige Spanjaard geen genoegen nam met een eenjarige verlenging (beleid van Real bij oudere spelers), doet de een jaar oudere Kroaat er niet moeilijk over. In mei tekende de 146-voudig international nog bij tot medio 2022.

Nu daar weer een jaar bij komt, zal Modric minimaal tot zijn 37ste verbonden blijven aan Real. De voormalig speler van Dinamo Zagreb kwam in 2012 voor 35 miljoen euro over van Tottenham Hotspur en speelde sindsdien in totaal 402 officiële duels voor de Spaanse grootmacht, waarmee hij onder meer vier keer de Champions League won. En nu gaat opnieuw grote een droom in vervulling.

Dat stelt Marca althans. Zondag plaatste Modric zich met Kroatië namelijk voor het WK in Qatar. Zijn wens was om op dat toernooi uit de komen als speler van Real. Ook krijgt de Gouden Bal-winnaar van 2018 door zijn nieuwe contract de kans om nog uit te komen in het vernieuwde Estadio Santiago Bernabéu, dat naar verwachting in december 2022 volledig is gerenoveerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.