FC Volendam bevestigt eindelijk aanblijven van succestrainer Jonk

Reacties

Wim Jonk moet FC Volendam volgend seizoen in de Eredivisie houden. De succestrainer heeft zijn aflopende contract verlengd met één seizoen met een optie voor nog een seizoen, zo maakt de promovendus bekend via de officiële kanalen. Zodoende heeft Volendam eindelijk zekerheid over de invulling van de trainerspositie in het nieuwe seizoen.

FC Volendam bevestigt eindelijk aanblijven van succestrainer Jonk
© Pro Shots

De contractverlenging van Jonk hing al enige tijd in de lucht. Commercieel directeur Jan Smit zei in maart tegenover BNR Sport dat de gesprekken over in de afrondende fase zaten. 'Dus als je het mij vraagt, dan durf ik te stellen dat hij ook de komende jaren ook voor de groep staat', zei Smit, die vanaf volgende maand voorzitter is van Volendam. Toch kwam er in de daaropvolgende maanden geen witte rook, tot nu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jonk begon in het seizoen 2019/20 als trainer van Volendam. Na een derde plek in zijn voortijdig beëindigde debuutseizoen finishte Volendam in de jaargang 2020/21 op de zesde plek. In de play-offs om promotie was NAC Breda vervolgens te sterk. Jonk leidde Volendam in het afgelopen seizoen naar de tweede plaats en daarmee rechtstreekse promotie naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.