FC Utrecht: Sylla naar Frankrijk, hoop op Ajax-talent

Reacties

FC Utrecht beleeft een relatief rustige transferperiode. Het grootste doel is en was om de huidige selectie zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Toch staat er nog het nodige te gebeuren. Zo is Moussa Sylla op weg naar Frankrijk en hoopt Utrecht op de handtekening van Victor Jensen (Ajax).

FC Utrecht: Sylla naar Frankrijk, hoop op Ajax-talent
© Pro Shots

De 23-jarige Sylla maakte eerder dit seizoen zijn transferwens al bekend. De aanvaller komt nauwelijks aan spelen toe en keert in principe terug naar zijn vaderland. Zijn eindbestemming is nog onbekend. In de Domstad zullen ze gemengde gevoelens hebben. De snelle buitenspeler toonde bij vlagen zijn kwaliteiten, maar wist nooit helemaal door te breken.

Naast Sylla zijn er meer speler die elders onderdak proberen te vinden. Zoals gemeld is Daishawn Redan op weg naar FC Emmen en liet de clubleiding eerder al aan Albert Lottin weten mee te zullen werken aan een uitgaande transfer. Daarnaast is de kans aannemelijk dat Djevencio van der Kust en Arthur Zagre vertrekken.

Victor Jensen
Spectaculaire inkomende transfers hoeven de fans van FC Utrecht niet te verwachten. Wel hoopt de club nog één of meerdere talentvolle spelers met het oog op de toekomst vast te leggen. Zo is het onder meer in gesprek met Ajax over de komst van Victor Jensen. De 22-jarige Deen wordt gezien als een groot talent dat in Utrecht tot wasdom kan komen.

Vorig jaar winter probeerde Utrecht hetzelfde met Taylor Booth, maar Bayern München liet de uitblinker van dit moment niet vertrekken. Hij kwam uiteindelijk in de zomer alsnog naar de Domstad. Met de mogelijke komst van Jensen zou FC Utrecht nog meer waarde aan de selectie toevoegen. Dat heeft het nu al met spelers als Booth, Eredivisie-topscorer Tasos Douvikas en de gehuurde (met optie tot koop) Can Bozdogan.

Onlangs spraken we uitgebreid met Taylor Booth:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.