FC Utrecht praat met Willem Janssen over rol als assistent

Reacties

De kans is aannemelijk dat Willem Janssen na één seizoen alweer terugkeert bij FC Utrecht. De voormalig verdediger is met zijn oude club in gesprek over een nieuw dienstverband. Niet als technisch manager, de rol die hij nu vertolkt bij VVV-Venlo, maar als assistent-trainer.

FC Utrecht praat met Willem Janssen over rol als assistent
© Pro Shots

FC Utrecht wil na het vertrek van Aleksandar Rankovic de technische staf met één of meerdere assistenten versterken. In zijn zoektocht is het uitgekomen bij een oude bekende: Willem Janssen. En dat is vrij opmerkelijk, aangezien hij nu nog technisch manager bij VVV-Venlo is.

De 36-jarige Janssen nam vorig seizoen afscheid als speler van FC Utrecht. In de Domstad lag een aanbieding om onder de vleugels van technisch directeur Jordy Zuidam het vak van td te leren. Janssen koos er echter voor om in Venlo aan de slag te gaan als technisch manager. Nu heeft het er alle schijn van dat hij al na één seizoen het vak als technisch eindverantwoordelijke inruilt voor dat als trainer.

In Utrecht krijgt de technische staf een metamorfose. Deze week maakte VI bekend dat Rankovic deze zomer vertrekt. Hoofdtrainer Michael Silberbauer, een goede bekende van Janssen overigens, krijgt de ruimte een eigen trainer aan zijn staf toe te voegen. Daarnaast bestaat er dus zomaar een kans dat Janssen komend seizoen opnieuw in Stadion Galgenwaard te bewonderen is. Alleen dan wel vanaf de reservebank.

Overigens zou de voormalig aanvoerder van FC Utrecht ook nog met andere clubs in gesprek zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.