FC Utrecht pakt na krabbel Kerk door en verlengt ook met Janssen

Reacties

Willem Janssen ziet zijn toekomst bij FC Utrecht. De aanvoerder van de Domstedelingen heeft een nieuw contract getekend bij de club, tot medio 2021. Daarbij zit een optie voor een extra jaar.

FC Utrecht pakt na krabbel Kerk door en verlengt ook met Janssen

Janssen (33) is met 346 Eredivisie-wedstrijden de meest ervaren Eredivisie-speler in de competitie van dit moment. Hij kwam in 2014 als aanvallende middenvelder over van FC Twente, maar zijn rol veranderde bij FC Utrecht. Inmiddels is Janssen als centrale verdediger al een paar jaar lang een zekerheidje in de Utrechtse defensie.

'Willem is een op en top professional, die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wil halen en daarvoor alles doet en laat dat nodig is', zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht op de website van zijn club. 'Hij is binnen- en buiten de lijnen een uithangbord voor de club. Wij zijn er trots op dat we de overeenkomst met Willem hebben verlengd en kijken samen met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren, en met veel vertrouwen en ambitie vooruit naar de komende seizoenen.'

Met zijn contractverlenging volgt Janssen het voorbeeld van Gyrano Kerk, die eerder al zijn handtekening zette onder een nieuwe verbintenis bij Utrecht. De Domstedelingen werken ook aan een langere samenwerking met Sean Klaiber.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.