FC Utrecht is 'zeer enthousiast' en licht optie tot koop op Shein

Reacties

FC Utrecht heeft Rocco Robert Shein definitief vastgelegd. De optie tot koop die de club in de winter bedong bij Flora Tallinn is gelicht. De achttienjarige Shein tekent een contract tot medio 2025 bij Utrecht, waar hij vanaf komend seizoen bij het eerste elftal aansluit.

FC Utrecht is 'zeer enthousiast' en licht optie tot koop op Shein
© Pro Shots

Shein maakte afgelopen winter op huurbasis de overstap naar Utrecht, waar hij aanvankelijk aansloot bij het beloftenelftal. In de Keuken Kampioen Divisie kwam de middenvelder uit Estland tot tien wedstrijden. In april debuteerde hij in de hoofdmacht met een basisplaats tegen NEC (1-0 zege). Vervolgens werd Shein voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Estland.

'Rocco Robert heeft zich vanaf het moment dat hij arriveerde in Utrecht enorm sterk gemanifesteerd', vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite van Utrecht. 'Hij heeft in Jong FC Utrecht snel zijn draai gevonden en toonde vanaf het moment dat hij werd overgeheveld naar de A-kern aan ondanks zijn jonge leeftijd ook goed mee te kunnen op dat niveau. We zijn zeer enthousiast over de ontwikkeling en het potentieel van Rocco Robert en we zijn er blij mee dat hij de komende jaren bij FC Utrecht onder contract staat.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.